Med ett Nintendo Retro kan man få oändligt med underhållning

21 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

Det finns många klassiska tv-spel som är riktigt roliga att spela. Det är sällan några problem att fastna i timmar framför tv:n med ett eller flera underhållande spel som utmanar skickligheten. Man kan roa sig själv eller så kan man spela tillammans med vänner och familj där man antingen tävlar mot varandra eller hjälps åt för att klara av olika banor. En av de absolut främsta klassikerna när man talar om tv-spel är Nintendo NES 8-bit, trots att det funnits i över trettiofem år så är det fortfarande en konsol som många önskar ha i sin ägo. 

Den klassiska spelkonsolen Nintendo NES är eftertraktad
Att köpa ett äkta Nintendo NES samt alla roliga spel som finns till det kan bli väldigt dyrt. Själva konsolen ligger på cirka ettusen till femtonhundra kronor om man söker på nätet, men det är framförallt spelen som kan bli den stora utgiften.

image

 

Spelen till Nintendo NES 8-bit kan nämligen ligga på allt från några hundra lappar upp till flera tusenlappar. Men det finns en väldigt enkel lösning för den som inte vill lägga en massa pengar på tv-spel från 1980-talet, det är att istället beställa en Retro spelkonsol Nintendo NES style från DinGadget.se.

Mängder av roliga spel på en och samma Nintendo Retro konsol 
En Retro spelkonsol Nintendo NES style är en smart liten maskin som man kopplar in i tv:n. Den innehåller hela 89 retrospel som är mycket underhållande, bland annat finns olika Super Mario-spel, Contra 1 (plus fler versioner), Tetris II och Aladin 2. Till varje kontroll behövs ett AAA-batteri och man kan även behöva en HDMI omvandlare om man inte har en av-ingång i sin tv. Förutom att man kan beställa konsolen från DinGadget.se så har de även de nödvändiga tillbehören såsom AAA-batterier och HDMI omvandlare i sitt sortiment, dessutom till riktigt bra priser.

Fler nyheter